Μετάβαση στο περιεχόμενο Μετάβαση στην αριστερή πλευρική γραμμή Μετάβαση στη δεξιά πλευρική γραμμή Μετάβαση στο υποσέλιδο

Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Οι Ακαδημίες του Α.Ο Αστέρα Πετριτή δημιουργήθηκαν το 1992 με σκοπό να διδάξουν το ποδόσφαιρο στους  μικρούς φίλους του χωριού του Πετριτή αλλά και των γύρω περιοχών. Πρωταρχικό μέλημα των ακαδημιών είναι η προαγωγή της υγείας και η αφομοίωση θεμελιώδων αρχών όπως είναι η υπομονή, η επιμονή, η ομαδικότητα, η συνεργασία και η εργατικότητα.

H φιλοσοφία των ακαδημιών του Α.Ο Αστέρα Πετριτή είναι η διδασκαλία του αθλήματος με σύγχρονες μεθόδους, ώστε οι νέοι ποδοσφαιριστές να εκπαιδευτούν σε βασικές και ειδικές δεξιότητες του αθλήματος, αποκτώντας σφαιρική αντίληψη και ποδοσφαιρικές ικανότητες που θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα εξέλιξη τους στο χώρο του ποδοσφαίρου.


“Όλα τα παιδιά xρειάζονται λίγη βοήθεια, λίγη ελπίδα και κάποιον να τα κάνει να πιστέψουν στον εαυτό τους.”
Magic Johnson


Ο Α.Ο Αστέρας Πετριτή διατηρή στη δύναμη του Ακαδημίες Κ14 και Κ10, οι οποίες λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κέρκυρας. Το σύνολο των εγγεγραμένων παιδιών στις ακαδημίες του, ανέρχεται στα 40 παιδιά ηλικίας 6 έως και 15 ετών. Η συμμετοχή των μικρών φίλων του ποδοσφαίρου στις ακαδημίες του Α.Ο αστέρα Πετριτή, τους δίνει την δυνατότητα να αποκτήσουν γερές βάσεις για την μετέπειτα πορεία τους στην ανδρική ομάδα του σωματείου.

Προπονητικό Team: Σταθόπουλος Αλέξανδρος, Γαρδικιώτης Γιώργος

Υπεύθυνος Ακαδημιών: Στούπας Λεωνίδας