Μετάβαση στο περιεχόμενο Μετάβαση στην αριστερή πλευρική γραμμή Μετάβαση στη δεξιά πλευρική γραμμή Μετάβαση στο υποσέλιδο

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στον αέρα η εργασίες στον παραλιακό Μπούκαρης-Πετριτή λόγο προσφυγής του κ.Γαρδικιώτη.

Μία ακόμη προσφυγή αυτή την φορά από τον κ.Γαρδικιώτη, πρόεδρο της κοινότητας Λευκίμμης, προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση σταματά το έργο στον παραλιακό Μπούκαρης- Πετριτή λίγες μέρες πριν υπογραφή η σύμβαση.

Ο κύριος Γαρδικιώτης, καθώς και οσοι έχουν κάνει προσφυγή για το έργο αυτό, πρέπει να καταλάβουν ότι ο δρόμος αυτός είναι μείζονος σημασίας για τους κατοίκους και τους επαγγελματίες του Πετριτή μιας και είναι η μόνος δρόμος που συνδέει τον Πετριτή απευθείας με την Μπούκαρη και κατ’ επέκταση με τον Εθνική οδό Λευκίμμης.

Ποιες θα είναι οι ηθικές ευθύνες κ. Γαρδικιώτη σε περίπτωση ατυχήματος, μετά την προσφυγή σας, στον δρόμο αυτό;

Τον τελευταίο χρόνο στον δρόμο αυτό έχουν εκτραπεί δύο αυτοκίνητα από την πορεία τους προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές. Σε περίπτωση τραυματισμού ή ακόμη και απώλειας ζωής ο κ.Γαρδικιώτης θα κοιμάται ήσυχος αφού έχει “έννομο συμφέρον” όπως ο ίδιος γράφει στην μακροσκελή προσφυγή του.

Πολιτικά συμφέροντα πίσω από την προσφυγή Γαρδικιώτη. Ποιοι κρύβονται πίσω από την πολυσέλιδη προσφυγή;

Η μακροσκελή προσφυγή που κατατέθηκε στην Αποκεντρωμένοι Διοίκηση ο κ.Γαρδικίωτης αποτελείται από 11 σελίδες. Σε αυτή επικαλείται Υπουργικές αποφάσεις, Τεχνικές μελέτες, έχει περιλάβει σχεδιαγράμματα, έχει σωστά δομημένη ακαδημαϊκή γραφή και διερωτούμαστε ο κ.Γαρδικιώτης μπήκε στον κόπο να ανατρέξει σε τόσες Υπουργικές αποφάσεις, είναι τόσο καταρτισμένος έτσι ώστε να μελετά Τεχνικές Μελέτες ή εξυπηρετεί πολιτικούς σκοπούς άλλων.

Αφήστε τον Πετριτή και τους κατοίκους του έξω από τα πολιτικά σας παιχνίδια κ.Γαρδικίωτη και όσοι κρύβεστε πίσω από αυτόν.

Σύντομα θα μας βρείτε απέναντι σας.

Αναλυτικά η προσφυγή: