Μετάβαση στο περιεχόμενο Μετάβαση στην αριστερή πλευρική γραμμή Μετάβαση στη δεξιά πλευρική γραμμή Μετάβαση στο υποσέλιδο

Ημέρα Αιμοδοσίας

Αυτό το συμβάν έχει λήξει

Κάθε σταγόνα, δώρο ζωής. Η ημέρα της Κυριακής αποτελεί γιορτή και μέρα αισιοδοξίας. Ανατρέπουμε τις συνηθισμένες προτεραιότητες της ζωής μας και κοιτάζουμε τους συνανθρώπους μας που διψούν για ζωή. Γινόμαστε αρωγοί, και προσφέρουμε λίγο από το αίμα μας, για να σώσουμε μια ζωή.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετριτή σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, συνεχίζει την παράδοση ανθρωπιάς διοργανώνοντας την ετήσια Εθελοντική Ημέρα Αιμοδοσίας.

Έτσι, την Κυριακή 13 Ιουνίου του 2021 το εξειδικευμένο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, θα βρίσκεται στο κτίριο του Κοινοτικού Γραφείου Πετριτή [Πλατεία Ηρώων], για να παρέχει στους κατοίκους του οικισμού του Πετριτή και των γύρω περιοχών την απαραίτητη γνώση που απαιτείται, για να γίνει κάποιος Εθελοντής Αιμοδότης.

Οι συμμετέχοντες θα συμπληρώσουν την φόρμα εγγραφής τους [απαραίτητο το ΑΜΚΑ], και στην συνέχεια θα προχωρήσουν στην προσφορά ζωής προς τους συνανθρώπους τους.